Paus i turnén

Vi har nu hunnit med ytterligare några spelningar, Växjö, Alvesta, Nybro och Kalmar. Våra fruar har börjat knorra lite och sagt att det är dags för oss att hålla oss hemma ett tag. Första helgen tyckte de nog att det var skönt att vi var borta men vi har ju alla hem och trädgård som måste skötas om.

Så denna helgen höll vi oss på hemmaplan, även om vi passade på att repa lite och titta på engelsk ligafotboll i Anders stora villa. Givetvis blev det några öl också. Vi var alla nöjda med hur vår utveckling varit och det mottagande vi fått. Vi började diskutera att ge ut en skiva. Är det inte Spotify som gäller nu frågade Mats. Hur kommer man med där då och plötsligt var vi fem äldre herrar totalt inkompetenta på teknik som diskuterade det hela. Vi skrattade åt det hela och beslöt oss för att fråga något av våra barn.

Vi måste ju vara med i tv också sa Lasse, men vilket program tar med ett gammalt gubbrockband? Café Norrköping finns väl inte längre skrockade Hans. Vi är väl mycket fräckare än så svarade vi andra unisont. Men kanske Bingolotto skulle funka? Vi kom fram till att det var nog svårt att få vara med i tv just nu, kanske något lokalprogram. Vi var ju trots allt okända även om vi var mer än nöjda med vad vi presterat så här långt. Vårt självförtroende var det inget fel på.

 

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *