More Time Group

Vi är några grabbar eller ja vi är väl gubbar som har ett litet coverband som heter More Time. Vi består av Lasse, Erik, Mats, Hans och Anders. Vi gick i plugget tillsammans för länge sedan, det var där vi lärde känna varandra. Musikintresset hade vi gemensamt redan då men jobb och familj och allt annat har tagit vår tid genom åren. Nu som 50+ grabbar, med barnen utflugna ja i vart fall de flesta och de som bor hemma fortfarande klarar sig själva, bestämde vi oss för att ge musiken en chans. Vi gillar alla bra musik från 50-, 60- och 70-talet. Det kan dyka upp andra låtar också men mest från den tiden då riktig musik skapades.

Vi har övat regelbundet i två gånger i veckan det senaste halvåret, skickat ut demoinspelningar till krogar mm och känner oss redo att börja spela för publik. Vi hoppas att vi kommer att få ihop en liten miniturné under den kommande tiden och tänkte att våra fans skulle vilja kunna följa den på en blogg.

Vilka är vi? Lasse sjunger, Erik spelar bas, Mats trummor och Hans och Anders elgitarr. När det behövs spelar Anders Saxofon eller Trumpet också. Häng med ett gäng goa rockstjärnor på turné!